Skip to main content

View Post [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Feb 12, 2017 9:05am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

i can look. what is the url of the item?

Reply [edit]

Poster: rolandje Date: Feb 12, 2017 9:44am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

This is the url :
https://archive.org/details/Tanzania2016

Actually there are now 3 Tasks waiting for execution for hours now.


This post was modified by rolandje on 2017-02-12 17:44:10

Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Feb 12, 2017 11:27am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

yes, there are some ingest and deriving issues that should hopefully be cleared up soon.

Reply [edit]

Poster: georfrank9 Date: Feb 12, 2017 10:18am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

I am also having problems with the media being uploaded. When I upload a file it gets half way there then it says problem with network resume uploading, so I hit resume and it still does the same thing after it is half way done

Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Feb 12, 2017 11:28am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

there are some ingest and deriving issues that should hopefully be cleared up soon.

Reply [edit]

Poster: georfrank9 Date: Feb 12, 2017 11:32am
Forum: faqs Subject: Re: Problem uploading sub-items - system problem?

Thank you I thought I was doing something wrong. Appreciate the response. I am going to donate to you guys this week.